Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pemesansnäcka med räkor, lax & skaldjursaröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den första var lite svår att forma, men det gick. Det smakade ljuvligt. Man kan även servera det på buffé bordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en teflonstekpanna på medelvärme. Bred ut 3 msk ost i pannan. Forma osten med en stekspade till en tunn rundel och stek tills den är gulbrun. Drag pannan från plattan och låt ostplätten stelna lite så att den går att lyfta.
  2. Ta upp den och lägg den försiktigt över ett uppochnervänt glas. Tryck försiktigt ner kanterna runt om med hjälp av ett likadant glas, låt kallna & stelna.
  3. Gör 3 likadana plättar.
  4. Varva räkor, lax & sallad i peresansnäckorna. Toppa med röran & garnera med örtgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.