Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasstrutar med kycklingsallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Har inte gjort den här men verkar god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingdelarna. Blanda soja, peppar, salt och olja. Lägg kycklingdelarna i en ugnssäker form och pensla med sojablandningen. Ugnsstek i 225 grader i 20-25 ninuter. Låt kycklingdelarna kallna. Bena ur och skär köttet i bitar. Blanda bitarna med gurka, purjo, gräddfil, salt och curry.
  2. Lägg salladsblad och kycklingsallad på mjukt tunnbröd. Rulla ihop och vira om folie att hålla strutarna med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.