Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler i god sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Kassler är bra sommarmat - hållbar, ganska billig och dryg och lätt att variera. Stek eller grilla den i skivor och servera med en sås, smaksatt med senap och rödlök för en pikant smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i tunna, jämna skivor.
  2. Gör såsen: Blanda gräddfil försiktigt med senap, rödlök och persilja. Låt den stå kallt en stund.
  3. Bräck hastigt upp kasslerskivorna i litet matfett i en stekpanna. Krydda med svartpeppar och lägg upp dem på varmt fat.
  4. Tillsätt gurkan till såsen. Häll den över kasslerskivorna eller servera den i skål till rätten. Servera med kokt potatis, ris eller pasta, en sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.