Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och risgratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En enkel och god gratäng till vardags!

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en ugnsfast form. Lägg i det kokta riset. Skär kasslern i tärningar, champinjonerna i skivor, strimla purjolöken. Lägg kasslern, svampen och löken på riset och blanda försiktigt runt. Blanda ihop grädden, mjölken och chilisåsen. Häll över risblandningen i formen och strö över osten. Gratinera i 225 grader ugn ca 20 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Okänd 17 november 2007

    OH vilken god gratäng.Har tillagat den idag och är så mätt.

  • pantera 12 februari 2008

    Jättegod gratäng!! Alla i familjen blev positivt överraskad :D

  • victea 18 juli 2009

    Hej. Tack för en underbart god kasslergratäng. Alla tyckte den var jättegod. Fick lägga den i två formar, men jag bara ökade på såsen, så den blev bra i allafall. Kram Victea

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.