Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och risgratäng

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Farmors recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i margarin, rör om. Slå i ris, salt, vatten och buljongtärning. Koka under lock i ca 20 min.
  2. Blanda majonnäs, ketchup, grädde, svartpeppar, ev vitlök och ost.
  3. Smörj en form. Lägg kassler i botten, ris över o sist gräddblandingen överst.
  4. Gratinera i ugn i 15-20 minuter, 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Matvagott 18 augusti 2009

    Hejsan tjejen!!!! De här måste jag prova.... Hoppas allt é bra.... Kram

  • Matvagott 1 september 2009

    Det här var gott ...det blir fler gånger jag lovar ..Lätt och göra ..Tackar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.