Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och risgratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Hittade det här receptet i en tidning , men tyckte det var lite för mesigt i smaken så jag gjorde om det lite , och det blev supergott !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen. Skär under tiden riset kokar kasslern och purjon i strimlor. Häll av ananasspadet . Fräs ihop kassler och purjo i lite smör utan att det tar färg ,krydda med oregano ,ganska mycket.
  2. Blanda samman fräset med riset och ananasen
  3. Blanda lättvispad grädde , majonnäs, chilisås och sweet chilisåsen och häll det över risblandningen Täck med riven ost. Gratinera i 225 grader ca 20 min
  4. Servera med sallad och ett gott bröd!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.