Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och stuvade morötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god vardagsrätt där stuvningen är lite "lättare" och mindre "stabbig" än en vanlig stuvning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva morötterna (jag brukar skiva lite tunnare, 3-4 mm tjockt). Fräs dem i smör i en kastrull. Tillsätt vattnet och låt koka in. Rör ner crème fraiche och timjan. Smaksätt med salt.
  2. Under tiden som morötterna kokar skär du kasslern i skivor och steker dem i lite smör. Jag brukar servera kokt potatis och gurka till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.