Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Enkel att göra och väldigt god - både för vuxna och barn.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt förpackningen. Bred sedan ut riset i en smord ugnsform. Skiva kasslern och lägg dem på risbädden. Koka upp grädde, blanda ner ädelost, vitlök och peppar. Häll såsen över kasslern. Lägg på tomaterna och strö över gratängosten. Gratinera i ugn (mittenfalsen) i 200 grader i ca 20 minuter. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.