Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt i ett -med ris i botten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset och häll det i en smord form. Skär kasslern i tärningar och blanda ner i riset. Stek svampen och blanda ner den och osten i riset.
  2. Smält smöret och rör ner paprikapulver och vitlökspulver. Kärna ur och strimla paprikan och fräs den en kort stund i fettet. Rör ner mjölet och späd med buljong, citron och grädde. Smaka av med salt och peppar Låt koka 3-5 min.
  3. Häll såsen över allt i gratängformen och gratinera i 225* 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.