Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat och jättesmarrigt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i skivor och lägg i botten på en smord ungssäker form. Lägg annanasringar ovanpå kasslerskivorna. Blanda grädde och chilisås och häll ovanpå. Gratinera i ugn medan riset kokar. Servera med grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Muwel 21 februari 2008

    Super gott recept!!! Men hur många grader ska ugnen va på å hur lång tid tar den att göra?? //Muwel

  • mysmarre 12 oktober 2009

    detta var jättegott.. men jag valde att lägga riset i gratängen o varvade med annanas o kassler.... samt att jag blandade i riven ost med grädden och chilisåsen...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.