Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God paj med lite annorlunda kryddor, men riktigt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pajdegen. Låt vila ½ tim. Klä en form i lämplig storlek.
  2. Skär kasslern i små tärningar. Blanda creme fraich, salt, citronpeppar, lökpulver och körvel. Rör ner ost och kassler. Häll fyllningen i degformen. Täck med riven ost och smulad oregano.
  3. Ställ formen lite lågt i ugnen. Gratinera i 225* i ca 30 min.
  4. Servera en god grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.