Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesomousse på LCHF-vis

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

LCHF-mellanmål eller dessert. Påminner om risifrutti men utan varesig ris eller socker. Denna sats innehåller ca 14 gram kolhydrater, det innebär strax under 2,5 gram per portion plus det som kommer från bären som serveras till.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Skölj keson i kallt vatten och låt den rinna av. Vispa grädden 2 dl (inte för lös) med ev sötningsmedel. Värm 1 dl grädde med vaniljpulvret och smält sedan gelatinet i grädden. Låt svalna. Blanda ner den avrunna keson. Blanda sedan ner gelantingrädden i den vispade grädden. Skeda upp i sex portionsformar och ställ kallt att stelna. Serveras med färska bär eller sockerfri sylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.