Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesoplättar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Detta receptet fick jag av min arbetskollega Eva. Jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda keso, ägg, vetemjöl, salt och peppar. VIll du ha någon mer smaksättning blandar du i det i smeten.
  2. Till varje "plätt" tog jag två vanlig matskedar (en sådan man använder vid bordet när man äter soppa alltså). Stek relativt tunna plättar på varje sida.
  3. Servera dem varma med valfria tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.