Serverat i små skålar blir det en jättebra förrätt till en asiatisk måltid!
Instruktioner
- Skölj svampen och torka den med hushållspapper. Skiva den tunt, ta inte bort foten, den ger mycket smak!
- Dela gurkan på längden och gröp försiktigt ur kärnorna. Skiva gurkan tunt.Finhacka löken och strimla vitlöksklyftan.
Hetta upp oljan i en wokpanna och tillsätt lök och vitlök. Fräs i ca 30 sekunder, tillsätt svampen och fräs i ytterligare 2-3 minuter under omrörning.
- Rör ned vattnet och bryt i nudlarna. Koka upp och rör om då och då. Tillsätt gurkan och sojan, smaka av med salt och låt soppan sjuda 2-3 minuter.
- Häll upp i skålar, fördela nudlarna och svampen så jämnt det går
Publicerat den
29 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar