Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knastriga sandwichar med kräftstjärtssallad

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Som med alla röror blir även den här godare av att vila minst 30 minuter i kylen. Vårrulledegen kan friteras flera timmar i förväg och förvaras torrt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av kräftspadet och finhacka kräftstjärtarna. Krossa saffranet i sambal oelek i en mortel. Blanda med majonnäs. Blanda vattenkastanjerna och kräftstjärtarna med saffransmajonnäsen. Smaka av med salt och dill.
  2. Skär varje vårulleark i 4 delar. Värm rapsoljan i en stekpanna och fritera bladen krispiga på medelvärme. Låt rinna av på hushållspapper. Fördela kräftsalladen på 12 blad och lägg sedan på resterande av bladen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.