Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött- och pastejtårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Jättegod smörgåstårta. Gör den gärna dagen innan och dekorera den innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kött- och tomatröra: Blanda 150 g strimlat, rökt kött med 10 strimlade, soltorkade, marinerade tomater. Rör ner 250 g kesella gourmet. Smaksätt med 1 msk hackad, färsk basilika, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar.
  2. Pastejröra: Blanda 150 g bredbar leverpastej med 2 msk grädde och 1 msk konjak. Rör ner 2 msk kapris och 2 msk hackad persilja.
  3. Varva fyllningarna på 2 lager hönökaka, lagda omlott så att de bildar en rund kaka. Garnera med blandad sallad och rädisor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.