Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig köttgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig, mustig kött- och rotgrönsaksgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kött, lök och spiskummin i lite matfett.
  2. Tillsätt rödvin, morot, kålrot och resten av kryddorna, låt koka ur stekpannan ett tag, flytta över till en gryta, låt puttra i minst 1,5 timmar.
  3. Tillsätt chilisås, grädde och ev. maizena redning om du vill ha såsen lite tjockare. Låt puttra en stund till och allra sist tillsätts paprikan.
  4. Serveras med ris eller kokt potatis.
  5. Spiskummin, ingefära och koriander tillsätts efter tycke och smak, behöver inte följa receptet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majaomax 29 mars 2009

    Supergott. Sambon o dottern älskade det. Köttet lät jag koka i 2h blev hur mört som helst. Detta kommer göras om fler gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.