Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Laktosfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i stekpannan. Stek köttet lite lätt tills det fått lite färg. Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg bitarna i en gryta eller en tjockbottnad kastrull, funkar lika bra vilket som. Häll i vatten så bitarna täcks, och lägg i en buljongbit, senapen och sirapen. Låt det sedan koka på svag värme ca.1tim. - tim. & 30min.
  3. Själv brukar jag låta det koka tills vattnet är borta, det tar ungefär en timme. sen brukar jag skölja av köttbitarna.
  4. Häll sedan i vispgrädden och gräddfilen, köttbuljongen, wok grönsakerna, skär minimajsen i tre delar och ha i dom också.
  5. Låt koka på svag värme ca 15min, eller tills grönsakerna är varma.
  6. Serveras med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.