Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med salsa

 
Skriv ut

Jättegoda biffar med salsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hackebiffar: Blanda kötfärs, mjölk, ströbröd, ägg hackad lök och senap i en skål. Smaksätt med salt och peppar och rör om tills allt blandat sig. Forma köttet till biffar. Stek dem i margarin.
  2. Salsa: Fräs hackad lök och grovhackad vitlök. Tillsätt de strimlade soltorkade tomaterna. Blanda i krossade tomater, chilisås, ketchup och balsamvinäger. Smaksätt med salt och vitpeppar och lagerblad. Låt sjuda en timme.
  3. Låt salsan dra minst 8-10 timmar. Perfekt att göra på morgonen, då utvecklas smakerna perfekt till kvällens middag. OBS! Ta upp lagerbladen innan serveringen.
  4. Bjud klyftpotatis och salsan till biffarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.