Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Snabb och enkel maträtt som går att variera i oändligheter. Vill du ha en mager variant tag krossade tomater, gillar du inte senap byt till bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen tunnt.
  2. Skiva löken och fräs den. Platta ut färsen i en form, på med lök och potatis.
  3. Blanda grädde, senap, soja, salt och svartpeppar. Häll blandningen ovanpå potatisen.
  4. Tillagas i ugn ca 45 min i 225°c tills potatisen är mjuk.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Kristiina 4 februari 2008

    Det här var en kanongod rätt, enkel att göra till vardags, den sköter sig själv i stort sett! Och som sagt, jättegott! Tusen tack till dig!

  • delikat 5 maj 2008

    Allt-i-ett-mat som var lätt att laga och god att äta. Bra vardagsmat!

  • katarina2235 18 augusti 2009

    Mycke populärt även hos barnen!!

  • JulleRull 9 mars 2010

    Jäätegott vi gjorde det här receptet i skolan och alla åt av det och sen sålde vi det i våran butik på skolan! tack för ett bra recept ska absolut göra det fler gånger =D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.