Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med feta och mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här blev snabbt en favorit som ofta efterfågas, jättegott med tzatziki till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader
  2. Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk och låt svälla i 5 min. Tillsätt köttfärs, ägg, salt, peppar och mynta. Rör smeten smidig. Skär osten i långa stavar.
  3. Bred ut färsen till en rektangulär platta på plastfolie. Fördela ost och gröna kvistar oregano på färsen. Rulla ihop färsen som en rulltårta och lägg den på ett ugnsfast fat. Sätt in fatet i ugnen ca 40 min.
  4. Servera köttfärslimpan med tillbehören och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.