Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med löksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt är sonens favorit och lagas ofta här hemma. Hos Kryddburken fann jag receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök i en djup kastrull tillsammans med smör tills den blivit mjuk. Tillsätt oxfond och vatten och låt det sjuda en stund. Smaka av med salt och peppar. Resultatet ska bli en något för salt löksoppa. Mixa slät. Blanda ströbröd med mjölk och låt svälla. Blanda med löksoppa och färs. Lägg ner färsen i en brödform och tillaga i ugnen i cirka 1 - 1,5h på 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.