Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och havrerutor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Småseg och knaprig kaka som lätt försvinner in i munnen. Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg smör, sirap och socker i en matberedare och mixa till en slät kräm. Eller blanda ingredienserna för hand. Tillsätt mjölmix, bakpulver, kokos och havregryn. Arbeta samman allt till en deg.
  3. Tryck ut degen i en ugnsfast form klädd med bakplåtspapper. Strö över nötterna. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. Skär direkt kakan i rutor, ca 4x4 cm. Låt bitarna svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.