Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosbiskvier

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Goda biskvier med grovt riven mandelmassa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till en jämn deg. Forma en rulle.
  2. Dela i 40 lika stora bitar och forma varje bit till en toppig kaka.
  3. Lägg kakorna på en bakpappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen i 200° ca 12 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emaxen 12 november 2010

    Tack för ett superrecept på kokosbiskvier. De var lättbakade och smakade som "köpe mandelbiskvier" fast mycket mycket godare. Lovar kommer att baka dessa flera gånger, kanske chokladdoppa till jul som en liten god kaka till kaffet, alldeles lagom stor. Om man nu kan sluta äta dem vill säga. Full pott i poäng, hade gärna gett 1000000000 om det gått. Tack kram emaxen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.