Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka med färsk frukt

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En saftig och god - må bra- dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°. Vispa äggulor, ägg, socker och nejlika med elvisp till en pösig konsistens Tillsätt kokosmjölk och riven kokos blanda Häll smeten i en smord ugnssäker form c:a 15 + 20 cm stor.
  2. Baka i vattenbad i långpanna i ugn i ca 1 timme. Lägg på folie om kakan blir mörk mot slutet Låt kallna ett par timmar, annars blir den för lös att servera.
  3. Skär och skala mango, ananas, och apelsiner, dela i små bitar. Riv skalet av limefrukterna med det fina på rivjärnet. Lägg åt sidan
  4. Dela och pressa limen över fruktsalladen. Skär kokoskakan i 12 bitar och lägg upp 1-2 på varje tallrik. Skeda över salladen, dekorera med limeskalet och ev. lite kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.