Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konjaks- och valnötssås

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Bäst till kött, ska serveras varm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn löken i smöret i en tjockbottnad kastrull. Låt löken bli mjuk.
  2. Vispa ur mjölet i den brynta löken med visp, tillsätt fond och konjak. Peppra. Låt såsen koka ihop på stark värme under omrörning cirka 7 minuter. Salta. Tillsätt valnötterna strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.