Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med valnötssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såsen var så god att nästa gång gör jag dubbelsats. Jag hittade enokisvamp i en liten asiatisk butik men allehanda utländska ingredienser. Men det går lika bra med kantareller eller champinjoner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, ansa och strimla salladen. Skölj och skär gurkan i stavar eller tärningar. Skölj tomaterna. Blanda grönsakerna. Garnera med persilja.
  2. Valnötsåsen: Hacka eller mixa persiljan och valnötterna. Tillsätt vitlök, vinäger och salt. Tillsätt oljan droppvis och blanda till sist i vattnet. Tunna ev med mer vatten om såsen är för tjock.
  3. Servera valnötssåsen till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.