Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med varm chévre

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god sallad. Bjud gärna på ett gott bröd till, t ex salladsbaugetter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman mjölet med lite salt och peppar på ett fat. Vispa upp ägget lätt. Lägg ströbrödet på ett fat. Vänd först ostskivorna i mjölblandningen, sedan i ägget och sist i ströbrödet. Se till så att ströbrödet har täckt ostskivorna ordentligt. Lägg dem kallt en stund innan de ska stekas.
  2. Ansa squashen och skär den i fina stavar. Kärna ur och strimla paprikan. Halvera tomaterna. Skölj salladen och låt den rinna av. Dela den i mindre bitar. Blanda samman alla ingredienserna till salladen.
  3. Vispa samman dressingen och häll den över salladen. Rör om. Fördela salladen på 4 portionstallrikar. Stek osten gyllene på båda sidorna. Lägg 1 ostskiva på varje tallrik. Garnera med hallon, valnötter och färsk timjan. Servera salladen genast när osten är färdigstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.