Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm brie med tomatsallad

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Säger bara mmmmmmmmmmm....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Lägg brietårtan i en lagom stor ugnsfast form. Skiva tomaterna och finhacka löken. Strimla basilikan. Blanda ihop salladen med övriga ingredienser. Salta och peppra.
  2. Lägg tomatsalladen på brietårtan och ställ in i ugnen ca 10 minuter. Brietårtan ska bli riktigt mjuk och krämig. Känn efter i mitten så att den verkligen har mjuknat.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • vanillalover 6 juni 2008

    Undrebart god! Alla gästerna på dotterns Student-skiva igår lovordade den! Tack "Hjortrongull!

  • hillan66 20 juni 2009

    Mmmmmmm.... Så gott det var! Den kommer vi att äta flera gånger!! Perfekt som förrätt!!

  • Petriz1 6 januari 2010

    Beroendeframkallande :-)

  • Shoutoutloud 21 oktober 2010

    vad ska man ha till detta?=)

  • Ann1Ksen 5 januari 2015

    Supergott!!! Jag bjöd på det lite senare efter middagen på nyår istället för ostbricka. Serverade med små salta kex, och McVities Digestive. Inget annat. Vi var 5 personer, proppmätta efter en 4-rätters middag och ändå gick den åt!!! Jag hade den lilla modellen av brie. En solklar femma från mig! Detta kommer jag definitivt bjuda på igen. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.