Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lättlagad och kalorisnål och naturligtvis jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sskala potatisen, skär i skivor, ca ½ cm. Varva potatis, purjolök och falukorv mellan varven, på potatisen salta och ha på lite ketchup på lagren. Häll i vatten, ca 6 dl eller så att vattnet nästan är i linje med översta lagret.
  2. Koka upp grytan med en buljongtärning, koka ca 40 minuter på ganska svag värme, när grytan är klar så klipper du i massor av färsk persilja.
  3. BON APITIT
  4. EVA MED HELA HJÄRTAT

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lilianja 4 september 2012

    Hur många kcal...det låter jättegott!! Ingen bild?:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.