Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvpytt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En god och enkel vardagspytt.

Ingredienser

Instruktioner

Dra skinnet av korven, tärna eller strimla den. Skala potatis och morötter och skär i tärningar. Skala och finhacka löken. Hetta upp 2 msk olivolja i en stor stekpanna, stek potatis och morötter ca 15 min. Rör om noga efter hand. Salta och peppra. Fräs löken i en annan panna, med 1 msk olivolja, så att den blir blank och smidig, ca 3 min. Tillsätt falukorv och fräs vidare ca 3 min. Blanda samman samtliga ingredienser och stek ca 3 min. Ansa och halvera sugar snapsen och låt dem steka med i ca 1 min. Servera med ägg, skivade saltgurkor och inlagda rödbetor. Garnera med persilja och servera gärna ett gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.