Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingburgare med fruktsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrig burgare med frisk fruktsalsa. Glutenfri och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salsa: Kärna ur och finhacka chilifrukten. Skala och tärna kiwi. Blanda saften från limefrukterna, honung och tabasco i en skål. Vänd ner chili, kiwi, tinade mangotärningar, koriander och mynta. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur till serveringen.
  2. Kycklingburgare: Finhacka baconet och blanda med färsen. Krydda och forma till 4 biffar. Stek i smöret/oljan 3-5 minuter per sida. De blir supergoda på grillen också. Lägg en halv skiva ost på varje biff och efterstek under lock 3 minuter eller tills biffarna är genomstekta och osten smält.
  3. Servera kycklingburgarna med salsan och tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.