Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med fänkål och pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är svårt att motstå den här solgula och härliga kycklingrätten med tydliga inslag av fänkål, purjolök, saffran och dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar. Hacka fänkål och lök. Strimla purjolöken.
  2. Värm rapsolja i en gryta och tillsätt lök, purjolök, fänkål, apelsinjuice, krossade tomater, finhackade vitlöksklyftor och dragon.
  3. Låt allt koka samman ett par minuter, tillsätt därefter kycklingen.
  4. Rör ner saffran. Låt sjuda tills kycklingen är klar, ca 20 minuter. Smaka av med svartpeppar.
  5. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen, tillsätt grönsaksbuljong.
  6. Servera grytan med spaghettin och färsk hackad dill på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.