Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwrap med grön"hummus"

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En matig och snabb wrap med färgglad "hummus". Laktosfri, glutenfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka köttet från kycklingen. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Mixa tinade sojabönor med sesamolja, spiskummin, vitlök, citron, vatten och cayennepeppar till en slät kräm. Tillsätt vatten till önskad konsistens.
  3. Lägg couscous, kyckling, hummus, grillad paprika och sallad på tortillabröd och rulla ihop. Klart!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.