Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Låda Italiano

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel rätt som kan tillagas i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250º.
  2. Koka spaghettin knappt mjuk. Spola den i kallt vatten, och låt den rinna av.
  3. Dela baconskivorna i mindre bitar och gör detsamma med tonfisken. Skala och finhacka löken.
  4. Hetta upp en stekpanna. Lägg först i baconskivorna, när det har blivit hett i pannan lägg i tonfisk, lök och persilja. Fräs alltsammans en stund.
  5. Strö över mjölet och späd med mjölk och grädde. Låt koka 3-5 minuter. Tag kastrullen från värmen och rör i ägget.
  6. Lägg den kokta spaghettin i en smord form. Häll stuvningen över. Skär tomaterna i skivor och lägg över. Strö riven ost på toppen.
  7. Gratinera i ugnen i ca 15 min. Strö klippt persilja över anrättningen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.