Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker sås till fisk eller skaldjur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott att servera till grillspett med fisk och skaldjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkan och dela den på längden. Skrapa ur kärnorna med en liten kaffesked. Skär gurkan i skivor, sk halvmånar. Strö gärna över lite salt för att dra ur vätska. Låt dem rinna av.
  2. Finhacka dillen, blanda med crème fraiche, socker och citron. Smaka av med salt och peppar. Såsen ska bli sötsyrlig.
  3. Blanda ned gurkan och ställ såsen kallt en stund före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.