Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättgjord köttfärslimpa

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Om du vill slippa att krydda själv så prova detta. Skall vara den burken som ger 1 l färdig köttsoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttfärsen i en skål. Slå i köttsoppan och knåda ihop den med köttfärsen. Tillsätt inget vatten.
  2. Ringla lite smält margarin över limpan, lägg på ett bakplåtspapper
  3. In i ugnen i 200 grader i ca 45 minuter. Tag av papperet när ca 10 minuter av tiden återstår.
  4. Smaklig måltid, hoppas att ni också gillar detta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.