Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsspett och färskpotatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färskpotatissalladen kan varieras med andra grönsaker, till exempel morötter, kålrabbi och fänkål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Bryt blomkålen i buketter och låt den koka med potatisen när ca 5 minuter återstår av koktiden. Låt potatis och blomkål rinna av och svalna.
  2. Skala och skiva rödlöken. Blanda potatis, blomkål och rödlök med citronsaft, salt och persilja. Låt marinera ca 15 minuter.
  3. Blanda färsen med vatten, citronsaft, spiskummin och salt. Fördela färsen på 8 grillspett. Stek dem runt om i olivolja ca 8 minuter (eller grilla på utegrillen).
  4. Servera färsspetten med potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.