Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latte Napolitana

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Caffè zucchero är hemligheten i denna vansinnigt goda latte. Den är väl värd att prova, varför inte efter en god middag?

Ingredienser

Instruktioner

Caffè zucchero: vispa 1,5 dl strö-socker med 3-4 cl espresso ca 5 minuter, det skall bli riktigt fluffigt och poröst. Lägg en matsked caffè zucchero i ett glas. Värm mjölken till ”rykpunkten”. Häll kaffe och mjölk i glaset. Glöm inte att röra om innan du eller din gäst dricker er Latte Napolitana.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.