Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i papper

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Tillagas i mikrovågsugn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg matfettet i en skål tillsammans med ansade och skivade champinjoner.Täck och värm på full effekt 1 minut.
  2. Vispa grädden med vetemjölet.Blanda med de färska champinjonerna.Täck och koka på full effekt 2 minuter.
  3. Rör om svampstuvningen och blanda i vin och riven morot.Hetta upp på full effekt 1 minut.
  4. Vik smörgåspappren mitt itu diagonalt och vik sedan tillbaks. Lägg en laxskiva på vardera halvan.Krydda lätt.
  5. Fördela svampstuvningen över fisken och lägg en dillvippa överst.Vik över den tomma pappershalvan och veckla ihop sidorna till täta paket.Tillaga på full effekt 2-3 minuter och låt stå 2-3 minuter för jämneutvärmning.
  6. Skär eller klipp ett kryss i varje paket och lägg dem direkt på tallriken.Servera skivad gurka eller zucchini till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.