Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med vitvinssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott och så fruktansvärt enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vitvinssås: Vispa ihop äggulor och vin i en rostfri bunke eller glasskål. Ställ bunken över en kastrull med sjudande vatten. Vispa tills såsen börjar tjockna. Ta från värmen och vispa lite till medan du smakar av med dragon och citron.
  2. Stek laxfiléerna i smör i en stekpanna, salta och peppra. Skär gurkan med en osthyvel till långa remsor. Servera laxen med sås, potatis och gurkslingor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.