Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxrullader med färskost och räkor

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Detta är ett viktväktarrecept, väldigt gott

Ingredienser

Instruktioner

Passera keson genom en sil ner i en skål och blanda i färskosten. Rör i grovhackade räkor, hackad gräslök, rivet citronskal och nymalen svartpeppar. Lägg ut två bitar plastfolie på bänken, och lägg två skivor lax på varje i bredd och något överlappande. Bred ut räkfyllningen längs mitten av laxskivorna. Rulla laxen runt fyllningen med hjälp av plastfolien. Vira in laxrullarna tätt i plastfolien och sno ihop ändarna. Låt vila i kylskåp i minst 30 minuter så att det blir fasta. Skär sedan varje rulle i 6 bitar och lägg upp på fat och garnera med gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.