Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsnittar med gurka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i små munsbitar. Strö på salt, socker och svartpeppar. Täck med plastfolie och låt stå i 1 timme. Skär den kallrökta laxen i munsbitar. Skala, dela och kärna ur gurkan och skär i lite större bitar än laxen. Blanda ost, wasabi och crème fraiche. Fördela blandningen på gurkan och toppa med en av vardera av laxbitarna.
  2. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.