Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leila Lindholms pecan och cranberry bars

 
Skriv ut

Höstiga och goda bars med tranbär, pecannötter och kanel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör och strösocker ljust och pösigt. Tillsätt ägget under omrörning och vaniljsocker.
  3. Blanda samman vetemjöl, bakpulver, bikarbonat och kanel i en stor bunke. Rör ner mjölblandningen i smeten.
  4. Spara några nötter och tranbär till garnering. Hacka resten av pekannötterna grovt och vänd ner dem och torkade tranbär.
  5. Klä en 20 x 30 cm form med bakplåtspapper och fyll med smeten. Garnera ytan med några pekannötter och tranbär.
  6. Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter. Prova med en sticka, den skall vara torr. Låt svalna helt.
  7. Skär i bars.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.