Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas glöggspritzer

 
Skriv ut

Detta alternativ till glöggen kommer jag ha med på min glöggfest. Fräsch...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp strösocker, vatten och glöggkryddor och låt sjuda cirka 5 minuter till en kryddig sockerlag. Låt stå och dra ordentligt så lagen tar smak av kryddorna innan de silas bort.
  2. Häll isbitarna i en bålskål eller stor tillbringare fyll på med apelsinjuice, mousserande vin och sockerlag.
  3. Skiva apelsinen och lägg skivorna i kannan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.