Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas mandlar från Barcelona

(1 kommentar)  
Skriv ut

Sötmandlar med nougat rullade i kanel och kakao - mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rosta mandeln på en plåt i cirka 10 minuter. Låt svalna. Blanda kanel och kakao i en liten skål.
  3. Rulla in dem i ett tunt lager nougat och rulla mandlarna i kakaoblandningen.
  4. Ställ mandlarna i kylen och servera dem kylda.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kramizenn 26 december 2009

    Asgottt!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.