Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas romtryfflar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Försmäktande goda tryfflar sparas i förseglad burk i kylen tills det är dags!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen.
  2. Koka upp grädden, dra kastrullen av värmen och tillsätt chokladen.
  3. Rör smeten jämn.
  4. Tillsätt smör och rom och blanda väl.
  5. Låt massan kallna ett par timmar i kylen. Rulla tryfflar och rulla dem slutligen i kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.