Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limefromage

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har fått receptet i dag. Skall testa det till helgen

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelantinbladen i kallt vatten 5 minuter. Vispa ägg, honung och limesaft några minuter. Krama ur gelantinbladen och smält dem i en teflongryta på svag värme. Vispa ner i yoghurten och häll i 4 glasskålar. Hacka mandeln grovt och strö dem över fromagen. Ställ i kylen att stelna ett par timmar. Garnera med limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.