Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limefromage med apelsinsallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En luftig och lätt fromage med god syrlighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 minuter. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa äggulor, socker och limeskal. Smält gelatinbladen i limesaften i en liten kastrull. Rör ner det i smeten.
  2. Vispa äggvitorna och grädden var för sig och vänd ner i smeten. Häll smeten i en vattensköljd form och låt stelna i kyl ca 3 timmar.
  3. Skala och skär apelsinerna i bitar. Blanda med muscovaosockret. Stjälp upp fromagen och strö över limeskal. Servera med apelsinsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.