Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limegelé

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Smakar härligt syrligt till lamm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa saften ur limen och mät till ca 3 dl. Koka upp saften med vatten. Vispa i melatinet och låt koka 1 minut.
  2. Tillsätt sockret och koka ytterligare 1 minut. Skumma.
  3. Färga ev. gelén svagt grön med hushållsfärg. Häll upp på rena burkar.
  4. Melatin = pektinpulver är ett gelebildande ämne som finns naturligt i bär och frukt. Finns som pulver = melatin men även som flytande = certo.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.